Webshop

Uw bestelling

Koop hier onze producten

Wandelnetwerk Brabantse Kouters (kaart + gids) €9,00 | aantal beschikbaar: 5

Ontdek 780 km aan wandelwegen in Affligem, Asse, Grimbergen, Kapelle­-op-den-Bos, Londerzeel, Meise, Merchtem, Opwijk, Vilvoorde, Wemmel en Zemst. Ten westen van de A12 is het wandelnetwerk bewegwijzerd. In de oostkant van de regio stap je over op het digitaal wandelnetwerk en vertelt de app Wandelknooppunt de weg. Zo ontdek je de kouters, de bosjes, de dreven, het erfgoed en al het moois dat onze Groene Noordrand te bieden heeft.


Wandelnetwerk Brabantse Kouters (enkel kaart) €6,00 | aantal beschikbaar: 5

Zaadmengsel voor eenjarige bloemenakker €0,00 | aantal beschikbaar: 1

Eén zakje is goed voor 40m² en bevat klaprozen, korenbloemen, boekweit, dille of koriander. Onder Zelf aan de slag ontdek je hoe je een bloemenakker aanlegt.


Bouwen om te bakken €15,00 | aantal beschikbaar: 1

Hoe bouw, restaureer en gebruik je een bakoven? Ontdek alle leuke weetjes over bakovens en hun omgeving en probeer de smakelijke gerechtjes uit.


Landschappen voor het leven - Johan Van Den Bosch €25,00 | aantal beschikbaar: 5

Regionale Landschappen in Vlaanderen. Waar komen ze vandaan? Hoe passen ze in het natuur- en landschapsbeleid? Waar staan ze vandaag en hoe verhouden ze zich tot Europese ontwikkelingen? En vooral: hoe zetten we ze optimaal in voor een basis aan landschapszorg in heel Vlaanderen én wat is hun rol in landschaps- en nationale parken? 

Johan Van Den Bosch zoekt antwoorden. In combinatie met ervaringen en succesverhalen uit binnen- en buitenland, levert dit boek zowel inspiratie op als stof tot verder debat.Opmerkingen

Vul uw gegevens in

Vul onderstaande gegevens in en ga verder naar veilig online betalen

Verzendopties