Webshop

Jouw bestelling

Koop hier onze producten

Zaadmengsel voor eenjarige bloemenakker €0,00 | aantal beschikbaar: 1

Eén zakje is goed voor 40m² en bevat klaprozen, korenbloemen, boekweit, dille of koriander. Onder Zelf aan de slag ontdek je hoe je een bloemenakker aanlegt.


Bouwen om te bakken €15,00 | aantal beschikbaar: 1

Hoe bouw, restaureer en gebruik je een bakoven? Ontdek alle leuke weetjes over bakovens en hun omgeving en probeer de smakelijke gerechtjes uit.


Landschappen voor het leven - Johan Van Den Bosch €25,00 | aantal beschikbaar: 1

Regionale Landschappen in Vlaanderen. Waar komen ze vandaan? Hoe passen ze in het natuur- en landschapsbeleid? Waar staan ze vandaag en hoe verhouden ze zich tot Europese ontwikkelingen? En vooral: hoe zetten we ze optimaal in voor een basis aan landschapszorg in heel Vlaanderen én wat is hun rol in landschaps- en nationale parken? 

Johan Van Den Bosch zoekt antwoorden. In combinatie met ervaringen en succesverhalen uit binnen- en buitenland, levert dit boek zowel inspiratie op als stof tot verder debat.


Wandelnetwerk Brabantse Kouters €9,00 | aantal beschikbaar: 1

De Brabantse Kouters, het noordwestelijk stukje Groene Gordel in Vlaams-Brabant, is een verrassend groene streek. Je kan dit al wandelend ontdekken langs de knooppunten van het wandelnetwerk Brabantse Kouters in de gemeenten Asse, Grimbergen, Kapelle-op-den-Bos, Kraainem, Londerzeel, Machelen, Meise, Merchtem, Opwijk, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem, Zemst en Affligem.

De nieuwe publicatie bevat één beknopte infogids, twee viertalige kaarten (door de uitbreiding van het netwerk past niet alles op één kaart) en een kartonnen hoesje.Opmerkingen

Vul uw gegevens in

Vul onderstaande gegevens in en ga verder naar veilig online betalen

Verzendopties