Nieuws

Home > Nieuws > Word jij onze nieuwe NME-collega?

Word jij onze nieuwe NME-collega?

Wil jij de volgende generaties alles leren over bijen, kikkers, het weer,…? Dan schuilt er misschien een NME-medewerker in jou!

RLBK geeft in de schoolomgeving Natuur- en milieueducatie (NME), vooral voor kleuters en lagere schoolkinderen. Scholen, verenigingen en particulieren kunnen bij RLBK ook natuureducatieve materialen ontlenen. Zowel het NME-aanbod als het uitleenpunt wordt uitgebouwd met steun van de provincie Vlaams-Brabant.

Als NME-medewerker begeleid je dit bestaande aanbod van NME-activiteiten voor scholen (vnl. kleuter– en basisonderwijs) en de uitwerking en opvolging van natuureducatie via andere educatieve pakketten of voor andere doelgroepen (via uitleenmaterialen, workshops, wandelingen,…). Je doet dit in tandem met een collega die halftijds de algemene organisatie van NME en een deel van de effectieve begeleiding van de natuureducatieve activiteiten bij RLBK opneemt.

Tot slot maak je deel uit van een multidisciplinair team dat werkt rond diverse natuur- en landschapsthema’s. Als NME-medewerker draag je vanuit jouw expertise bij tot dit team, je wisselt ideeën uit en werkt samen rond gemengde acties.

Word jij lid van ons team?

RLBK biedt een contract van bepaalde duur voor een 50% tewerkstelling aan, in eerste instantie tot 01/08/2021. Solliciteren voor de job kan tot 19/07/2020 door je cv en motivatiebrief te sturen naar marleen.wauters@brabantsekouters.be én naar patrick.endels@brabantsekouters.be, met als onderwerp ‘sollicitatie NME-medewerker’.

Meer informatie over de job en de sollicitatieprocedure vind je in de vacature: RLBK 2020 vacature NME-medewerker

Geef een reactie