Nieuws

Home > Nieuws > Wandelnetwerk… work in progress!

Wandelnetwerk… work in progress!

Een digitaal en bewegwijzerd Wandelnetwerk voor de 10 gemeenten van de Brabantse Kouters… daar maken we samen met Toerisme Vlaams-Brabant en vele andere partners werk van!

We startten begin 2017 met het intekenen van wandelwegen. Tijdens verschillende infovergaderingen leverden verenigingen ook info over de mooiste paadjes en idyllische plekjes in de streek. Half april begon dan het inventariseren van de ruim 1200 kilometers aan (wandel)wegen. Intussen hebben we al zo’n driekwart van de kilometers in de kuiten en we wandelen nog tot eind september verder om alle uithoeken van de streek in kaart te brengen. Daarna gaan we aan de slag met de verzamelde info om het wandelknooppuntennetwerk “Brabantse Kouters” uit te tekenen en de onthaalpunten te ontwerpen.

Voor het definitieve netwerk zal je nog even geduld moeten uitoefenen tot de nazomer van 2018. Intussen kan je op onze facebookpagina al een paar beeldjes bekijken van ‘The road ahead”. Houd onze kalender zeker ook in de gaten want tijdens de winterpderiode komen er ‘Koutercafés’ en kan ook jij al kennis maken met het wandelnetwerk aan de hand van verschillende thema’s zoals erfgoed, landbouw, natuur,…

Geef een antwoord