Wat vind jij van de natuur in je woonomgeving?

Hoe beleef en gebruik jij het aanwezige groen en water? Vul deze enquête in. Je werkt mee aan onderzoek van de KU Leuven en verbetert je eigen leefomgeving.

Inschrijven

Delen

Wat vind jij van de natuur in je woonomgeving? Hoe beleef en gebruik jij het aanwezige groen en water? Wat kan er beter en mag er in de toekomst nog veranderen?

Het strategisch project Leve(n)de Woluwe wil de rivier de Woluwe en haar zijbeken opnieuw ruimte geven in het landschap. Jouw mening telt. Zo kunnen we toekomstige projecten beter afstemmen op de noden van de bevolking.

Heb je tien minuten tijd? Vul dan onze enquête in. Zo werk je mee aan dit wetenschappelijk onderzoek van de KU Leuven, help je het Regionaal Landschap Brabantse Kouters én verbeter je je eigen leefomgeving.

Alle verzamelde antwoorden worden tijdens het project vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld. De onderzoeksvraag luidt: Hoe beleven mensen een groenblauw netwerk in een stedelijke omgeving. Alleen relevante informatie die bijdraagt aan het beantwoorden van deze onderzoeksvraag wordt verzameld.

Geef je mening
© RLBK