Nieuws

Home > Nieuws > Ik word weerman

Ik word weerman

Hoe ontstaan regenbogen en bliksems? Wat is statische elektriciteit? Hoe werkt een anemometer? De leerlingen van het 5e leerjaar van GBS Rode  namen de proef op de som en deden enkele verbazingwekkende ontdekkingen tijdens de natuureducatieve activiteit ‘ik word weerman’.

De leerlingen van het 5e leerjaar van GBS Rode  namen de proef op de som en deden enkele verbazingwekkende ontdekkingen tijdens de natuureducatieve activiteit ‘ik word weerman’.

In samenwerking met de volkssterrenwacht MIRA in Grimbergen namen dit schooljaar al meer dan 550 leerlingen deel aan de activiteiten ‘ik word weerman’ en ‘fascinerende aarde’.

Ga je zelf ook aan de slag rond dit thema met je klas? Reserveer dan gratis de natuuruitleenkoffer ‘Weer’ bij RLBK.

Geef een reactie