Nieuws

Home > Nieuws > Goed knotten met goedgeknot.be

Goed knotten met goedgeknot.be

Naar goede gewoonte wil RLBK ook deze winter eigenaars van hakhoutloten (knotbomen, houtkanten, hakhoutbosjes, …) en knotters, op zoek naar gratis brandhout, samenbrengen.

Vanaf dit najaar krijgt onze gekende Brandhoutcarrousel een nieuw en digitaal kleedje! Voortaan kunnen knotters én eigenaars van brandhoutloten zich aanmelden via de website www.goedgeknot.be.

Op de site wordt op een makkelijke manier vraag en aanbod gecombineerd en zo slagen we er vlot in om deze houtige kleine landschapselementen te laten beheren in ruil voor het brandhout. Een mooie win-win!

Heb jij zelf knotbomen, een houtkant of hakhoutbosje dat dringend een onderhoudsbeurt kan gebruiken? Of ben je knotter op zoek naar gratis brandhout? Neem dan snel een kijkje op deze nieuwe site!

Voor verdere inlichtingen over deze website binnen het werkingsgebied van RLBK kan je steeds contact opnemen met Nele Guiljam – 02 253 43 04

“Goed Geknot” is een initiatief  in samenwerking met verschillende regionale landschappen. Ben je niet uit onze regio en wil je toch aan de slag of een brandhoutlot aanbieden? Neem dan zeker ook eens een kijkje op  www.goedgeknot.be voor een overzicht van alle deelnemende regionale landschappen.

Geef een antwoord