Home > Kalender > Asse, Meise, wandelzoektocht, Zaventem, Zemst > Wandelzoektochten in de Brabantse Kouters

Wandelzoektochten in de Brabantse Kouters

Weet jij alles over de natuur, ons landschap en ons erfgoed? En wandel je graag? Dan zijn onze wandelzoektochten in september 2020 iets voor jou.

Een hele maand sturen we je graag op pad in Asse, Meise, Zaventem en Zemst. Je hebt vier weekends tijd om de vier wandelingen te doen.

Deelnemen is gratis. Op deze pagina download je vanaf donderdag 3 september de invulbladen met vragen en doe-opdrachten, voor jong en oud. Je vult je antwoorden steeds in het groene vakje in. Elk juist antwoord telt voor 1 punt, met de bonusvraag kan je tot 5 punten extra verdienen! Lees deze vraag zeker op voorhand, het is een leuke doe-opdracht die je overal kan uitvoeren.

Bezorg ons de juiste antwoorden en je gegevens tegen 1 oktober per post (Regionaal Landschap Brabantse Kouters, Houtemsesteenweg 23, 1800 Vilvoorde) of via annelies.kerschot@brabantsekouters.be en wie weet ben jij wel de gelukkige die in de prijzen valt. We geven vijf wandelgidsen met kaarten van het wandelnetwerk Brabantse Kouters, vijf bijenhotels en vijf klimplanten weg. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Trek dus snel je wandelschoenen aan en zet je beste beentje voor!

Wandelzoektocht in Asse – Adembenemend Asbeek (8,6 km)

Wandelzoektocht in Meise – (H)op naar Oppem (6 km)

Wandelzoektocht in Zaventem – Rondje Renbaan (9,2 km)

Wandelzoektocht in Zemst – Dwars door Dorent (6,7 km)

 


Aanmelden voor dit evenement is via deze website helaas niet mogelijk. Contacteer RLGC voor meer informatie.