Home > Kalender > Erembald-Kravaal Happening 2020

Erembald-Kravaal Happening 2020

Op zondag 11 oktober vieren we feest aan het Kravaalbos tijdens de Erembald-Kravaal Happening! Dit is het jaarlijkse hoogfeest van het Strategisch Project “Landschap van Erembald tot Kravaalbos” dat met verschillende partners – waaronder stad Aalst en de gemeenten Affligem, Asse en Opwijk – samenwerkt aan een meer kwaliteitsvolle open ruimte in de regio.

Laat je op sleeptouw nemen door een gids of vertrek op een van de vrije wandelingen met informatieve stopjes onderweg. We laten je kennismaken met de waardevolle natuur en het hopverleden van de streek.

Uitvalsbasis is het voetbalveld naast Café Stinne, Putstraat 116 te Meldert (Aalst), waar je welkom bent van 14 tot 18 uur. Voor of na je wandeling kan je op de feestweide genieten van een (lokaal) hapje of drankje. Projectpartners en lokale verenigingen lichten graag hun werking toe op de infomarkt en er zijn kleinschalige workshops om bijvoorbeeld zelf je insectenhotel te bouwen.

Kom bij voorkeur met de fiets of te voet, zo geniet je onderweg al ten volle van het landschap! Het event is gratis en onder voorbehoud van coronamaatregelen. Voor de gegidste wandelingen is inschrijving verplicht, dit kan vanaf 15 september op www.erembaldkravaal.be.