Sportieve opening groen wandelnetwerk Zaventem

Kom op zondag 12 mei mee wandelen in Zaventem en ontdek als eerste het lokale wandelnetwerk.zaal Nothengem, St. Lambertusstraat 1, 1930 Nossegem

Startplaats

12 mei 2024 | 07u30

Start

12 mei 2024 | 15u00

Einde

1,5 - 3 euro

prijs
Delen

Vier lokale wandellussen, zeven kinderlussen en de verbindende kilometervreter 'Groene 30' zijn klaar om ingewandeld te worden. En dat vieren we op zondag 12 mei tijdens het wandelevent van De Parkvrienden.

Gemeente Zaventem heeft een vernieuwd wandelnetwerk en stelt dit in primeur voor op zondag 12 mei. Het wandelnetwerk doorkruist Zaventem en haar deelgemeenten. Te voet ontdek je het diverse landschap van open kouters, verrassende bossen, rustig park en zoveel meer.

De nieuwe Groene 30 is een langstapper en verbindt de mooiste plekjes van alle deelgemeenten. Maar ook de lokale lussen in Zaventem, Sterrebeek, Nossegem en St. Stevens Woluwe hebben elk hun eigenheid.

Wie graag een klein wandelingetje maakt of met kleine kinderen de natuur in trekt, zal de kinderlussen wel kunnen smaken. Met avontuurlijke speelkansen in een bos, over heuvels, onder wilgenhutten of over natuurlijke stapstammen en een diertje dat de weg wijst, ga je met veel plezier samen op stap.

We wijzen je graag de weg tijdens de jaarlijkse hoogdag van Wandelclub De Parkvrienden. Ze bieden ook nu verrassende tochten aan van 5, 8, 12, 15 en 20 km en natuurlijk de nieuwe lus van 30 km. 

Praktisch

  • zondag 12 mei 2024
  • vertrekken kan tussen 7u30 en 15u
  • start: zaal Nothengem, St. Lambertusstraat 1, 1930 Nossegem
  • deelnameprijs: 1,5 euro (leden) - 3 euro (niet-leden)
Open Ruimtekamer Sint-Stevens-Woluwe
© RLBK